Kevés olyan anyag van, amely belsőleg és külsőleg is egyaránt pozitív hatást gyakorol a szervezetünk különböző folyamataira, így ha mégis rátalálunk egy ilyenre, igazán értékelnünk kell. Sokan meglepődnek például, amikor kiderül számukra, hogy az arany nemcsak értékes anyag, hanem gyógyhatású is. Az arany-kolloid egy olyan folyadék, amelyet úgy tudnánk a legegyszerűbben leírni, hogy apró, szabad szemmel nem látható aranyrészecskék vannak szuszpenzióban.

Az arany-kolloidnak számos jótékony hatása lehet a szervezetre, kezdjük a felsorolást például a belső folyamatokkal:

  • Segít a mentális és fizikai tisztulásban, az agy teljesítményének növelésében, a koncentráció fokozásában, és a szívritmus szabályozásában, ami által a vérkeringést is serkenti.
  • Hozzájárul a fertőzések megelőzéséhez, gyorsabb megszüntetéséhez, csökkenti a fejfájást; ezen kívül fokozza a szervezet hőmérsékletszabályozását, így láz és hidegrázás esetén enyhíti a tüneteket.
  • Javítja a hangulatot, stabilizálja a lelkiállapotot, és hatékonyan képes enyhíteni a premenstruációs szindróma tüneteit.
  • Jótékonyan befolyásolja a kognitív funkciókat, akár 20%-kal is megnövelheti az IQ-t, ha 3-4 héten keresztül napi rendszerességgel fogyasztjuk.

Az arany-kolloidnak nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is jótékony hatásai vannak. Kimagasló szépészeti tulajdonságokkal bír, melyek által szinte hihetetlen tempóban képes regenerálni a bőrt. Csak hogy pár példát említsünk:

  • Segít a bőr sejtjeinek megújulásában, pozitív hatást fejt ki az életciklusukra.
  • Javítja a bőr rugalmasságát és ellenálló képességét.
  • Az egyik legjobb vízvisszatartó tulajdonsággal rendelkezik, így hosszútávon hidratálja a bőrt, ezen kívül feszesíti és fiatalítja is.
  • Csökkenti a ráncokat, elhalványítja a pigmentfoltokat és a bőrhibákat.
  • Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és sebgyógyító hatású, így segít a pattanások, ekcéma, pikkelysömör, herpesz és egyéb bőrproblémák kezelésében.

Sokan találják magukat abban a helyzetben, hogy sorra próbálgatják a különböző nappali krémeket, illetve a drágábbnál-drágább éjszakai krémeket, de valahogy egyik sem válik be: nem tartja hidratáltan a bőrt, nem segít a különféle bőrhibák hosszútávú kezelésében, bármennyire is ígérte a csomagolás. Ezeket a tapasztalatokat ismerve jó szívvel adhatjuk azt a tanácsot, hogy a megvásárolni kívánt ígéretes termék összetevői között kutassuk fel az arany-kolloidot, amelyet a bőrre gyakorolt pozitív hatásai miatt szerencsére egyre gyakrabban dolgoznak bele a krémek formuláiba. Ha megtaláljuk az összetevők között (angolul Colloidal Gold), bizony sokkal jobb esélyeink lesznek arra, hogy elégedettségünkre szolgáljon a termék, legyen az nappali krém vagy éjszakai szérum.

Szponzorált Tartalom