Sajnos a legtöbb vendéglátóhely előtt nem ismeretlen probléma a munkaerőhiány, így sok helyen folyamatosan keresnek pincéreket, annak érdekében, hogy a vendégek kiszolgálása zökkenőmentesen mehessen végbe. Ha régóta problémát jelent az éttermében a felszolgálók leterheltsége, akkor érdemes adni egy esélyt a vendéghívó rendszernek.

 

Vendéghívó rendszer segítségével a vendégek kiszolgálása sokkal egyszerűbb lehet. Ezeket a rendszereket általában a vendéglátóhelyeken alkalmazzák, ugyanakkor bowling pályákon, gyártósorokon, strandokon, szállodákban, egészségügyi intézményekben, parkolóházakban és fitnesztermekben is egyaránt használhatók. Gyakorlatilag minden olyan helyen igazán hasznos lehet, ahol gyors jelzésre van szükség. A vendéghívó rendszer segítségével a vendég csak akkor hívja a pincért, amikor arra valóban szükség van, tehát a pincérnek nem szükséges oda menni az asztalhoz, hogy sikerült-e kiválasztani az ételt, italt. Így a vendégek privát, meghitt pillanatába sem rondít bele és felesleges köröket sem kell rónia.

A pincérek számára megnyugvást jelent, hogy mindig tudják, hogy éppen melyik asztalhoz kell menni. Így a konyha is egyszerűen jelezni tudja, ha kész van az étel, amit a pincér rögtön ki tud vinni a vendégnek és nem kell attól tartani, hogy elhűlt étel kerül az asztalra. A jól beállított pincérhívó rendszer nagy segítséget jelent a vendéglátóhely és az ott dolgozók számára. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a vendégeket lenyűgözi ez a technikai újítás és a vele járó előnyök, így szívesen próbálják ki és használják. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a penztargepuzlet.hu webáruházba!

Némely vendéglátóegységekben vannak eldugott asztalok, melyeket könnyű figyelmen kívül hagyni, abból a nagyon egyszerű okból kifolyólag, hogy figyelmen kívül esnek. A vendéghívó rendszer innovatív megoldás, hogy a vendég jelezni tudjon a pincérnek. Csendes és diszkrét opció, melynek köszönhetően a vendéglátóhely hatékonyan modernizálódik. A rendszernek köszönhetően a pincérek hibázási esélye is csökken, ráadásul a munka sokkal stresszmentesebbé válik. Továbbá az asztalok is sokkal gyorsabban tudnak felszabadulni, így a forgalom is növekedhet ezáltal. Ha szeretné egyszerűbbé tenni éttermében a felszolgálás folyamatát, akkor érdemes kipróbálni a vendéghívó rendszert, melyről a penztargepuzlet.hu webáruházban tudhat meg bővebb információkat!

 

Szponzorált Tartalom